Palvelut

Psykologin vastaanotto

Ajanvaraus vastaanotolle verkossa tai soittamalla p. 030 6000 (Terveystalon asiakaspalvelu). Ajanvarauksen ongelmatilanteissa tai jos et löydä sopivaa aikaa, ota yhteyttä suoraan minuun.

Käynti vastaanotolla 87,80e/ vastaanottokäynti 60min.

Uutta! Etäneuvonta/etävastaanotto/ 60e/45min. Tilaa oma aikasi puhelimitse/tekstiviestitse p. 044 5555 600/ Aino

Terveystalo perii lisäksi poliklinikkamaksun jokaista alkavaa viittä käyntiä kohden. Poliklinikkamaksu peritään ensimmäiseltä, kuudennelta, yhdenneltätoista jne. käynniltä. Poliklinikkamaksun suuruus 18,90e.

Vastaanotolleni voit tulla ilman lääkärin lähetettä saamaan psykologista neuvontaa, ohjausta, uusia näkökulmia ja luottamuksellista keskusteluapua. Tarvittaessa toteutan hoidon- ja kuntoutustarpeen arviota sekä psykologisia tutkimuksia (aikuisille).

Tule vastaanotolle esimerkiksi:

     • Hankalista elämäntilanteista ja kriiseistä eteenpäin pääsemiseksi
     • Pari- ja ihmissuhdeongelmien jäsentämiseksi
     • Kasvatuksellisiin asioihin tai vanhemmuuteen tuen saamiseksi
     • Saadaksesi uusia näkökulmia työssä ja arjessa jaksamiseksi
     • Masennus-, ahdistus- ja (työ)uupumusoireiden selvittämiseksi ja avun saamiseksi
     • Muisti-, keskittymis- tai oppimisvaikeuksien kartoittamiseksi
     • Univaikeuksien selvittämiseksi ja avun saamiseksi
     • Itsetuntemuksen lisäämiseksi ja uusien voimavarojen löytämiseksi
     • Psyykkisen työkyvyn arvioimiseksi ja kuntoutusmahdollisuuksien kartoittamiseksi
     • Ammatillisten suunnitelmien selkiyttämiseksi

Vastaanotolla minua psykologina sitoo vaitiolovelvollisuus. Pyrimme keskustellen hahmottamaan tilanteesi paremmin sekä helpottamaan oloasi ja lisäämään henkistä hyvinvointiasi. Vastaanottokäyntien välillä pääset työstämään mahdollisesti sinulle antamiani tehtäviä. Vastaanotolleni voit tulla minkä tahansa asian kanssa. Tärkeintä on oma tunteesi avun, tuen ja uusien näkökulmien tarpeesta.

Vastaanottoni sijaitsee Terveystalo Kuopion toimipaikoissa (Neulaniementie 2 ja Asemakatu 22). Voit tulla yksittäiselle vastaanottokäynnille tai tarpeesi mukaan tapaamme useamminkin. Usein ensimmäinen käynti on ns. kartoituskäynti, jonka perusteella päätämme yhdessä jatkokäynneistä.

Psykologin sähköpostineuvonta

Mitä nyt?”, ”Mitä tästä ajattelisin?”, ”Mitä voisin vielä kokeilla?”, ”Miten pääsisin eteenpäin?”

Ehkä kysyt itseltäsi näitä kysymyksiä juuri nyt? Useimmat ihmiset kokevat ajoittain elämässään uupumusta ja stressiä, menetyksen tuskaa ja surua, ihmissuhdekuormitusta, epävarmuutta, keinottomuutta tai hämmennystä. Joskus on tarpeen valita vaihtoehdoista, vahvistaa itsetuntemusta, motivoitua elämänmuutokseen tai tarkastella omia toimintamallejaan. Kiireisen arjen keskellä ei aina ehdi tai jaksa tulla vastaanotolle. Joskus oma aika alkaa tai itseä kuormittavat asiat nousevat mieleen vasta illalla.

Voit  saada tukea, neuvoa, ohjausta ja uusia näkökulmia sähköpostitse – juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii (tietoturvallisesti). Neuvonta on luonteeltaan opastavaa ja ohjaavaa. Kyseessä ei ole hoitosuhde.

35e / 1 psykologin lähettämä neuvontaposti
100e / 3 psykologin neuvontapostia samaan tai eri kysymyksiin
150e / 5 psykologin neuvontapostia samaan tai eri kysymyksiin

Valmennan ja tuen sinua sähköpostitse antamalla opastusta ja neuvontaa. Autan sinua eteenpäin kysymysten, tehtävien ja kannustuksen avulla. Sähköpostineuvonta voi tukea sinua löytämään itse parhaat ratkaisut arjen pulmien ja henkisen hyvinvointiisi vaikuttavien asioiden ratkaisemiseksi.

Lähetä kysymyksesi ja lyhyt tilannekuvaus tietoturvallisen tilauslomakkeen kautta. Saat vastauksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 3-5 arkipäivän kuluessa. ). Mikäli tilaat useamman kuin yhden neuvontapostin, lähetä ensimmäinen kysymyksesi lomakkeen kautta ja jatkokysymykset aina vastausviestinä psykologilta saamaasi sähköpostiin. Sähköpostineuvonta maksetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen neuvontapostin mukana sähköisesti lähetettävällä laskulla.

Neuvontapaketti (sähköposti- ja etäneuvonta)

199e /3 psykologin neuvontapostia samaan tai eri kysymyksiin sekä sähköpostineuvonnan jälkeen 2 neuvontapuhelua/a´45 min (puhelimitse tai etäyhteydellä)

Ajankohtaista! Neuvontapaketti kesä-heinäkuussa 2018 tilattuna 159e!

Valmennan ja tuen sinua aluksi sähköpostitse antamalla opastusta ja neuvontaa sekä auttamalla sinua eteenpäin kysymysten, tehtävien ja kannustuksen avulla. Sitten keskustelemme puhelimitse tai etäyhteydellä tarkemmin tilanteestasi ja kysymyksistäsi. Saat pitkäkestoista tukea, ohjausta, neuvontaa ja seurantaa hyvinvointisi tueksi!

Lähetä alkuun ensimmäinen kysymyksesi ja tilannekuvaus tilauslomakkeen kautta. Saat vastauksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 3-5 arkipäivän kuluessa. Voit sitten lähettää jatkokysymykset aina vastausviestinä psykologilta saamaasi sähköpostiin. Kolmannen vastauksen jälkeen psykologi lähettää sinulle sähköpostitse ehdotuksia ensimmäisen puhelin- / etäneuvonta-ajan ajankohdasta. Neuvontapaketti maksetaan kahdessa erässä siten, että laskun ensimmäisestä erästä (99e) saat ensimmäisen sähköpostivastauksen mukana ja viimeisen laskun (100e) sähköpostitse viimeisen puhelin-/ etäneuvonnan jälkeen.

Psykologin luento- ja koulutuspalvelut

Toteutan luento- ja koulutuspalvelut toiveenne mukaisesti.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse (aino@psykologipalvelua.fi) niin sovitaan yhdessä tilaisuuden kesto, paikka, teema, toteutustapa ja tavoitteet. Tilaisuuden sisällön ja toteutustavan suunnittelutyö sekä tarpeenne selvittäminen on maksutonta. Tarjouspyyntö ei velvoita teitä mihinkään.

Teemaluennot (1-3 tuntia)

Luennot valitsemastanne aiheesta esimerkiksi työyhteisöjen virkistys- ja kehityspäiville, yhdistysten jäsentilaisuuksiin, yleisö- ja koulutustilaisuuksiin sekä seminaareihin ja tapahtumiin.
hinta alk. 250e (sis. Alv 24 %)/h
(sis. materiaalien suunnitteluaika + materiaalit osallistujille)

Muut palvelut

Esimerkiksi keskusteluryhmät, psykologisen tuen ryhmät, opetustyö, konsultointi- ja kehittämistyö, toiminnalliset workshopit esimerkiksi työyhteisöille, psykologinen selvitystyö esimerkiksi työyhteisön työhyvinvoinnin kehittämistyön pohjaksi ja työyhteisösovittelu.

hinta alk. 230e (sis. Alv 24 %)/h (materiaalien suunnittelusta sekä materiaalien jaosta osallistujille sovitaan ja veloitetaan tarjouksen mukaan).

Hintoihin vaikuttavat mm. valittu teema, toteutustapa, tilaisuuden osallistujamäärä

Lisäksi veloitetaan kilometrikustannukset ja mahdolliset majoituskulut. Näistä kustannuksista saat hintatiedot pyytäessäsi tarjousta.

Esimerkkiteemoja

Työhön liittyen:

 • Kiireen ja kuormituksen hallinta
 • Työhyvinvointia yksin ja yhdessä
 • Työyhteisökäyttäytymisen pelisäännöt
 • Uhka- ja väkivaltatilanteet työpaikalla
 • Esimiestyön psykologiset haasteet ja työkalut
 • Ristiriidat työyhteisössä
 • Psyykkinen työkyky
 • Työuupumuksen tunnistaminen, ennaltaehkäisy ja hoito
 • Perheen ja työn yhdistäminen
 • Aivojen tiedonkäsittelyn ja siihen vaikuttavien tekijöiden huomioiminen työssä: kuinka käyttää, suojata ja säästää aivoja käytännössä työn arjessa!
 • Psyykkinen hyvinvointi ja työkyvyn säilyttäminen hoito-, hoiva- ja auttamistyössä

Muut teemat:

 • Unenhuolto hyvinvoinnin tukena
 • Arjessa uupuminen ja jaksaminen
 • Eväitä elämänmuutoksen kohtaamiseen
 • Vanhemmuus ja hyvinvointi
 • Äitiyden teemat
 • Parisuhde-teemat
 • Lasten kasvatus ja kehitys – teemat
 • Itsetuntemuksen kehittäminen
 • Ikääntyminen ja psyykkinen hyvinvointi

Ota yhteyttä tai kysy lisää! 

© Psykologipalvelu Aino Pitkänen - Nettisivujen suunnittelu: UNELMA Creative